Undervisningsmiljø for elever på Højmarkskolen

Skolens elever har udfyldt spørgeskemaer vedrørende det fysiske og psykiske miljø. Ved gennemgangen af disse besvarelser er der i forbindelse med det fysiske miljø udfyldt opsamlingsskemaer, hvoraf det fremgår, i hvilken takt de registrerede problemer vil blive afhjulpet.

Eleverne på 3., 6. og 9. årgang deltager fra skoleåret 11/12 hvert år i trivselsundersøgelse. Resultaterne af disse besvarelser vil være tilgængelige fra hovedpunktet Undervisningsmiljø.

Der arbejdes med elevernes trivsel på alle årgange, og klasseteamet omkring den enkelte klasse laver hvert år en social årsplan.

Flemming Kjærside

skoleleder

Status februar 2012 - fysiske rammer

Alle fløje og faggang er istandsat

Maling af skolen udefra påbegyndt sommer 2011 - projektet forsætter sommer 2012

Nye komfurer i hjemkundskab

Sløjdlokale istandsættes forår 2012

Alle lokaler på overbygningsgang indrettet med smartboards og interaktive tavler

Alle lokaler på overbygningsgang får lystætte gardiner forår 2012

ADHD afdeling udstyret med smartboards og interaktive tavler. En af klasserne udstyret med Ipads, som læringsforsøg

Etablering af mur til personalerum i ADHD

Etablering af køkken i ADHD forår 2012

Forsøg med Ipads til kommende 0.årgang iværksættes forsommer 2012 i samarbejde med kommunens IT-konsulent

Baderummene i gymnastiksalen får ny gulvbelægning sommer 2012

Udskiftning af elevmøbler på mellemtrin og i indskoling påbegyndt

2 lærerforberedelsesrum etableret

5 nye kopimaskiner indkøbt

Mødelokale 1 remøbleret

Valgfaget Science og nørdede konstruktioner i 7.årgang etableret

Investering i smartboards og interaktive tavler til indskoling og mellemtrin påbegyndt

Status april 2010 - fysiske rammer

Alle klasselokaler og gangarealer på mellemgangen (3. - 6. klasse) er istandsat sommeren 2009. Borde/bænke opstillet på gangearealerne.

Biologi- og fysiklokaler er gennemrenoveret i efteråret 2009

Taget på indskolingen er udskiftet 2009-2010 og lofterne i fællesarealerne samme sted er udskiftet. Lokalerne i indskolingen er i den forbindelse blevet malet.

"Biograf" indrettet 2010 i klasselokale

Omklædningsrum ved gymnastiksal/svømmesal istandsat (udskiftning af gulve i omklædningsrum mangler og er på ønskesedlen) Nyt loft opsat i gangareal.

2 lokaler i overbygningen deltager i foråret 2010 i forsøg med selvregulerende lys i klasselokalerne.

Efter ønske fra overbygningseleverne er der lavet en yderligere motions/idrætsdag

Skolemadsordning i samarbejde med idrætscenter Medius iværksat

Trivselsundersøgelse blandt eleverne er iværksat med "termometeret" forår 2010 - når alle har været igennem vil tilbagemeldinger være at finde på skolens hjemmeside